Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia -...

4.79 zł

-26%

6.49 zł

Dodaj do schowka

Bądź pierwszym który napisze recenzję!

Napisz opinię

Torba "Prawdziwej Książniczki"

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.

W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia - wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń - ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza

  • Autor: Franciszek Wolski
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Arystoteles
  • Rok wydania: 2017
  • Ilość stron: 64
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788380380851
  • Język: polski
  • ISBN: 9788380380851
  • EAN: 9788380380851
  • Wymiary: 23.5x16.5x0.5 cm