Tylko kiszonki

Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie. Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z...

21.29 zł

-29%

29.99 zł

Dodaj do schowka

Bądź pierwszym który napisze recenzję!

Napisz opinię

Torba "Prawdziwej Książniczki"

Tylko kiszonki

Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie.

Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.

Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.

  • Tytuł: ZIELONA SERIA. Tylko kiszonki
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Buchmann
  • Seria: Seria Zielona Seria
  • Rok wydania: 2018
  • Ilość stron: 160
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788328051317
  • Język: polski
  • Tłumacz: Szczepanowska Anna T.
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788328051317
  • EAN: 9788328051317
  • Wymiary: 14.1x19.9x1.2 cm