Przejdz na sielona strone mocy

Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu....

26,33 zł

39,90 zł

Dodaj do schowka

Napisz opinię

Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu....

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.
 

  • ISBN 9788376429250
  • Autor Baron Aleksander
  • Wydawca Pascal
  • Ilość stron 240
  • Oprawa Miękka ze skrzydełkami
  • EAN 9788376429250
  • Język polski
  • Data wydania 2016-11-14
  • Rok wydania 2016
  • Premiera 0000-00-00
  • Edycja 1
  • Wysokość 24
  • Szerokość 16.5
  • Waga 416.000
  • Wymiary 16.5x24.0x1.5 cm

Podobne produkty

© 2016 - All rights reserved Sklepy internetowe