Przejdz na sielona strone mocy

Fermentacja warzyw - Christopher Shockey

Must have wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki...

44,92 zł

59,90 zł

Dodaj do schowka

Napisz opinię

Fermentacja warzyw - Christopher Shockey

Fermentacja warzyw - Christopher Shockey

Must have wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków! Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki...

Must have  wszystkich kulinarnych maniaków i odkrywców nowych, niecodziennych smaków!

Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty i pikli, a także zaskocz wszystkich takimi pysznościami jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe.

W tej książce znajdziesz ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół. Co najważniejsze – nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami i poświęcać na kulinarne eksperymenty całego dnia! Dzięki tym wyważonym przepisom możesz szybko i sprawnie wykonać mniejsze porcje fermentowanych pyszności. Poznasz podstawy procesów fermentacji, dowiesz się jakie problemy możesz napotkać w czasie pracy w kuchni oraz jakich naczyń najlepiej używać.
Wypróbuj fermentowanych śniadań, lunchy, koktajli, a nawet… deserów!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

  • ISBN 9788365601209
  • Autor Shockey Kirsten, Shockey Christopher
  • Wydawca Vivante
  • Tytuł Fermentacja warzyw
  • Podtytuł Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
  • Ilość stron 368
  • Oprawa twarda
  • Tytuł oryg. Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brin
  • EAN 9788365601209
  • Tłumacz Kotarski Bartłomiej
  • Język polski
  • Data wydania 17.11.2017
  • Tytuł Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
  • Tytul oryginalny Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes
  • Rok wydania 2017
  • Premiera 2017-10-27
  • Typ book
  • Wysokość 22.5
  • Szerokość 22
  • Wymiary 22.0x22.5cm
  • Nr wydania 1

Podobne produkty

© 2016 - All rights reserved Sklepy internetowe