Przejdz na sielona strone mocy

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia -...

4,78 zł

6,50 zł

Dodaj do schowka

Napisz opinię

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia -...

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.

W książce zamieszczono: - informacje o historii wędzenia - wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia - wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń - ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza

  • ISBN 9788380380851
  • Autor Wolski Franciszek
  • Wydawca Arystoteles
  • Ilość stron 64
  • Oprawa Miękka
  • EAN 9788380380851
  • Język polski
  • Data wydania 0000-00-00
  • Rok wydania 2017
  • Premiera 0000-00-00
  • Wysokość 16.5
  • Szerokość 23.5
  • Waga 190.000
  • Wymiary 23.5x16.5x0.5 cm

Podobne produkty

© 2016 - All rights reserved Sklepy internetowe